Coaching

Wilt u eens sparren met een externe objectieve inhoudsdeskundige op het gebied van organisatie en personeel, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze coachingsactiviteiten zijn voor de ontwikkeling van mens en organisatie. Coaching is vooral gericht op een zelfcoachende en ondernemende houding, op 'ondernemerschap'. Of dat nu is in een vaste baan, uw privé-leven of in (het starten van) uw eigen bedrijf.

Coaching is bij ons praktisch en doelgericht. Coaching is onderzoek doen, vragen stellen, grenzen verkennen en verleggen. Zoeken naar waar u warm voor loopt, waar u gelukkig van wordt, en naar waar u moeite mee heeft. Werken aan belemmerende overtuigingen en een nieuwe aanpak.

Coaching is samen met u zoeken naar voor u realistische en haalbare oplossingen. Coaching vraagt van u dat u zelf iets wilt veranderen, dat u het anders wilt doen. Het vraagt van u dat u zich wilt inzetten om uw doelen te realiseren, dat u wilt nadenken over uw eigen gedrag en levenshouding en dat u bereid bent tussentijds opdrachten en oefeningen te maken.

Coaching draait om zelfsturing, het maken van keuzes, het nemen van verantwoordelijkheid. We werken samen aan uw 'ondernemerschap' in uw werk en leven, zodat u hieraan met passie vorm kunt geven en kunt werken aan meer geluk in uw werk en leven.

Thema's kunnen zijn: effectieve communicatie, werkstijl en planning, balans werk-privé, omgaan met conflicten, grenzen bewaken, delegeren, leiderschap, samenwerken, ondernemersvaardigheden, managementvaardigheden.
Business coaching richt zich naast bovenstaande voorbeelden ook op het ontwikkelen van uw bedrijf, of op het verbeteren van de bedrijfsvoering!

Indien u nog vragen heeft of meer info wenst neemt u dan contact met ons op via info@dentalpeople.nl of bel naar 088 – 444 70 01.